ArchiPlan
  • Αρχική
  • Προσθήκη α΄ορόφου σε κατάστημα επίπλων στο Αλιβέρι

Προσθήκη α΄ορόφου σε κατάστημα επίπλων στο Αλιβέρι

Στάδιο μελέτης Οριστική
Εμβαδόν οικοπέδου: 500 τ.μ
Δομημένη επιφάνεια: 240 τ.μ
Τόπος: Αλιβέρι
Χρονολογία Μελέτης: 2012
Κατάσταση: Ολοκληρωμένο

 

 

 

 

Η ενοποίηση μετά από προσθήκη ενός νέου ορόφου και η διαρρύθμισή τους σε ενιαίο κατάστημα ήταν το κύριο ζητούμενο για την ArchiPlan.

Το ισόγειο κατάστημα που είχε ήδη κατασκευαστεί σε προγενέστερη εποχή και το επίμηκες οικόπεδο άφηνε μικρά περιθώρια αρχιτεκτονικών παρεμβάσεων. Επιλέχθηκε να ακολουθηθεί η ίδια δομή και μορφολογία με το ισόγειο ικανοποιώντας και τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη. Ωστόσο ιδιαίτερη μέριμνα δόθηκε στην είσοδο του καταστήματος και στη σύνδεση αυτής με το κλιμακοστάσιο ώστε να δημιουργηθεί ένα ενδιαφέρον στην όψη.

Η κατασκευή έγινε υπό την επίβλεψη της εταιρίας ArchiPlan.